fbpx

Maak je de sprong met ons? Investeer 30 minuten van je tijd voor de relatie van je dromen.

JA, IK SPRING MEE

Meer Verbinding? Begin hier!

“Je Relatie Redden Zonder Zware Gesprekken” …

Dat is de titel van ons meest bekeken webinar. Meer dan 2200 kijkers bij schrijven van dit bericht (2209 om precies te zijn ).

In dit half uur durend fragment ontkrachten we 5 Relatie Mythes. Een half uurtje dat zoveel ogen heeft geopend. En relaties heeft gered.

De live webinar cyclus is afgerond voor nu. En we houden de boodschap graag beschikbaar.

Let wel: kijken / luisteren allen zal niet veel verandering brengen! Verandering ontstaat als we dingen echt anders gaan DOEN. Stapje voor stapje …

Wil jij volgende stappen zetten en wil je dat niet alleen, kijk dan na het kijken onder de video naar wat een eerstvolgende stap op weg naar een betere relatie kan zijn.

Maar nu eerst: veel kijk plezier!

Henny & Joannie

Sluit je bij ons aan! Weet je welkom bij de Relatie Helden.

De ‘Relatie Helden’ is onze private, besloten Facebook groep speciaal voor mensen die zich herkennen in de 5 Relatie Mythes en die het anders willen gedaan.

Henny en Joannie zijn in deze groep tijdens LIVE vraag & antwoord sessies beschikbaar voor al je relatie vragen. Online, rechtstreeks van uit onze huiskamer. Inmiddels vind je al meer dan 50 video’s (meer dan 25 uur kijk- en luisterplezier). Een ware schatkist! Doe je mee? We zien je graag!

NU AANMELDEN