fbpx
Succesvolle Relaties - Relatie Coaching met Henny & Joannie

Do 1 September 19:30 en Zo 4 September 10:00

Gratis 2-delige LIVE Training Serie

Jouw Blauwdruk voor een  Nieuwe Tijds Relatie

Neem afscheid van Relatie 1.0 en leer hoe je conflict en onvrede transformeert naar begrip en verbinding. We geven je de blauwdruk voor jouw Nieuwe Tijds Relatie, waarin je je tegelijk VRIJ en diep VERBONDEN voelt, zonder jezelf weg te geven of hard te werken.

Het is een nieuwe tijd. Een tijd die vraagt om nieuwe relaties.

Relatie 1.0 werkt niet meer voor veel stellen. Daarom is het tijd voor een Relatie Revolutie. Daarom is het tijd voor Nieuwe Tijds Relaties.

Het wachten op de ander, het hopen op verbetering, je niet begrepen en alleen voelen, je afhankelijk en misschien zelfs gebonden voelen ... allemaal het gevolg van oude relatie patronen, die hun houdbaarheidsdatum hebben overschreden.

Het is tijd om ZELF het stuur in handen te nemen. Om je weer in controle te voelen over je leven, je liefde en je relatie. Om daar zelf de volledige verantwoording voor te nemen.

“

“Ik vind het enorm fijn dat jullie spreken over iets waar ik zelf al een hele tijd
over voel en nadenk.

Dat ik verlang naar een ander soort relatie dan wat ik rondom mij heen zie: de aanhankelijkheidsrelatie, de praktische relatie, de relatie om de kinderen.

Terwijl ik persoonlijk verlang naar verbinding waarbij ik bij mezelf mag blijven.

Klinkt als muziek in mijn oren de verbinding in vrijheid en de vrijheid in verbinding!”

Wanja

Klaar voor meer VRIJHEID en meer VERBINDING? 

Jouw Gidsen

Coach, Gids, .... een 'titel' doet er niet toe. Wat er toe doet is waarvoor we staan.

En dat is een relatie waarin beide partners volledig tot hun recht kunnen komen, zich vrij en verbonden voelen en helemaal zichzelf kunnen zijn in aanwezigheid van de ander.

Alles wat we brengen in ons werk, is meer dan theorie. Het is wat we zelf leven. Daarom vinden we het woord 'Gids' wel bij ons passen.

Want Gidsen wijzen je wegen die ze zelf al eerder hebben bewandeld. Wegen die ze niet alleen van de kaart lezen, maar die ze door en door kennen om dat ze ze dagelijks belopen.

Wij brengen theorie in de praktijk. En toetsen het vooral eerst in onze eigen praktijk. Zodat we weten waar je de verkeerde afslag kunt nemen. Weten waar de weg versperd is. Dan hoef jij dat allemaal niet te doen ... en kun je de kortste en meest toegankelijke route nemen!

Liefs!

TRAINING #1  Donderdag 1 September 19:30
TRAINING #2  Zondag 4 September 10:00
>