fbpx
Relatietherapie

Online Coaching met: Henny Cramers & Joannie van Rijswijk

Het plezier terug in je relatie

Eens was je verliefd…

Eens ging je hart sneller kloppen als je aan je geliefde dacht. Eens wilde je niets liever dan samen zijn..En zonder dat je het in de gaten had, raakte je op een punt dat je het kwijt was. Het gevoel is weg, je komt er niet meer bij. Het plezier is weg, je relatie lijkt uitgeblust. Is er een weg terug?

ELKAAR

TERUGVINDEN

Zoveel stellen zijn uit elkaar gegroeid. Zijn van elkaar verwijderd geraakt in hun relatie. Irritaties en frustraties hebben zich in de loop van de jaren opgestapeld. Je bent elkaar ongewild kwijt geraakt. Je bent misschien bang de ander kwijt te raken. Vreest dat het niet meer goed komt. Je weet niet hoe het verder moet. Kun je elkaar weer vinden?

Waar is de passie in je relatie?

Een verhoogde hartslag en een fonkel in je ogen

Veel mensen hebben al zoveel geprobeerd om hun relatie te verbeteren. Urenlang praten. Zichzelf proberen te veranderen. De ander proberen te veranderen. Hele boekenkasten lezen. Uren op internet zoeken. Misschien ook therapie. Of andere hulp gezocht.Soms leek er misschien wat te verbeteren, maar dat hield geen stand. We helpen je graag je relatie nu wel succesvol te maken. Blijvend.

VERBINDENDE COMMUNICATIE TRAINING


Herken je dat je jezelf regelmatig hoort herhalen? Dat je je niet gehoord voelt en ook je partner niet kunt bereiken?De Verbindende Communicatie Training helpt jullie je relatie te verbeteren door te werken aan de basis.
Leer in 2 maanden hoe je de ander werkelijk kunt bereiken en de verbinding kunt herstellen en verdiepen.


INVESTERING: €2400

Relatiecoach Henny Cramers & Joannie van Rijswijk

RELATIE SUCCESS PROGRAMMA


Je bent in de loop van de jaren uit elkaar gegroeid. Je weet dat de liefde er is, maar het sprankelt niet meer. Je weet dat er iets moet veranderen. Jullie willen graag verder samen, maar zo kan het niet meer.
In het Relatie Succes Programma helpen we in 6 tot 8 maanden om je relatie te vernieuwen als nooit te voren.

INVESTERING: €2400

Relatiecoach Henny Cramers & Joannie van Rijswijk

VIP-RELATIE ACADEMIE


Breng je relatie naar een ongekend niveau met dit exclusieve jaarprogramma. Ontdek samen wat je niet voor mogelijk had gehouden. In een uitgebalanceerd en gevarieerd programma nemen we je mee naar waar en duurzaam partnership.
Een echte “treat”: 12 maanden verrassende trainingen en  persoonlijke VIP aandacht door Henny & Joannie.

INVESTERING: €2400

Relatiecoach Henny Cramers & Joannie van Rijswijk

RELATIE RESET


Jullie zitten in zwaar weer en als er niet snel iets gebeurt is het afgelopen tussen jullie. Alles wat je geprobeerd hebt, en dat is veel, heeft niet gewerkt of geen blijvend effect gehad. Jullie helemaal vastgelopen zijn en niet meer weten hoe verder.
Deze crisis interventie is een intensief programma om je in 2 maanden weer op weg te helpen.

INVESTERING: €2400

Relatiecoach Henny Cramers & Joannie van Rijswijk

NEEM DE STAP

RED JE RELATIE

Veel mensen hebben al zoveel geprobeerd om hun relatie te verbeteren. Urenlang praten. Zichzelf proberen te veranderen. De ander proberen te veranderen. Hele boekenkasten lezen. Uren op internet zoeken. Misschien ook therapie, of andere hulp gezocht.Soms leek er misschien wat te verbeteren, maar dat hield geen stand. We helpen je graag je relatie nu wel succesvol te maken. Blijvend.

Je partner wil niet meedoen? Geen zorgen, je bent niet alleen!

Bovenstaande programma’s zijn bedoeld voor stellen waarbij allebei de partners samen aan de slag willen om hun relatie te verbeteren. Dat is niet altijd zo. Soms heeft een van beide partners die bereidheid (nog) niet. 

Wij zijn er voor jou

Dat betekent echter niet dat je niets kunt doen! Je bent niet alleen. Niet alleen in de zin van in deze situatie. En niet alleen omdat je ook zonder partner hulp kunt krijgen. Je hoeft het niet in je eentje te doen.Maak gerust een afspraak met ons en we kijken samen met jou wat er mogelijk is voor je.

Verbeter NU je relatie!

Kies voor SUCCES en boek direct een gratis online advies gesprek

Passie voor Relaties

“A match made in heaven” Het is een bijzonder verhaal, hoe wij elkaar hebben “ontdekt”. We zijn elkaar letterlijk tegen het lijf gelopen. Wat er uitzag als dat het uit de lucht kwam vallen, leek later terug kijkend zorgvuldig georkestreerd. We hadden het zelf niet kunnen verzinnen… Relaties zijn zó iets bijzonders. In het bijzonder intieme relaties.

Zo ook de onze. In het ons openen voor een ander komen we zó veel tegen van onszelf. Zo ook wij. Onze relatie met een ander begint met de relatie met onszelf. Vanuit verbinding met onszelf kunnen we ons echt en diepgaand verbinden met een ander. Het is onze passie om stellen te helpen om de passie terug te brengen in hun relaties en hun relatie springlevend te houden. Voor altijd verliefd.

Succesvolle


RELATIes

© 2021 Succesvolle Relaties. | info@succesvollerelaties.com | +31 6 242 131 33

© 2021 Succesvolle Relaties info@succesvollerelaties.com +31 6 242 131 33

>