Relatie Intensive gepland

Bedankt voor je antwoorden!

Nog een paar belangrijke dingen vooraf:

  1. Vraag je partner om het formulier ook in te vullen (mits deze dat niet al gedaan heeft):
    https://www.succesvollerelaties.com/relatie-intensive-voorbereiding/
  2. Check je mailbox voor de bevestiging van de afspraak. Als je hem niet vindt, check je spam map! (en voeg info@succesvollerelaties.com toe aan vertrouwde adressen)
  3. Zorg dat je zo uitgerust mogelijk arriveert. De Relatie Intensive is - de naam zegt het al - intensief. Ga de avond vooraf bijtijds naar bed voor een zo goed mogelijke nachtrust en plan niet te veel andere activiteiten op deze dag.
  4. Het kan fijn zijn om na de afspraak ontspannen tijd te hebben samen. Bijvoorbeeld voor een hapje eten ergens. Maak - als dat kan - bij voorkeur geen afspraken kort na de Relatie Intensive.
  5. Kijk of je met een - ontspannen - positieve verwachting naar de sessie kunt uitkijken. Onze intentie is een mooie ervaring samen met jullie te creëren. En om dat met lichtheid te doen ook. Dat het ook intensief kan zijn, heeft vooral ook te maken met emoties die actief kunnen zijn.
  6. Tot slot: weet dat wij er voor jullie allebei zijn. Wij hebben geen andere agenda dan het beste voor jullie beiden. Dit is geen sessie over wie deed wat. Dit is een sessie over hoe kunnen we verder.

Tot snel! Henny & Joannie

O, en mis onze Relatie Succes Tips niet!

Schrijf je hieronder in om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen. Elke dinsdag een artikel boordevol tips om je relatie (en leven) naar een nieuw plan te brengen in je mailbox.


En je bent dan tevens bij de eersten die horen als we iets speciaals in petto hebben!

>