Succesvolle Relaties op TV?


Succesvolle Relaties op TV?

Succesvolle Relaties op TV?

Vorige week werd ik gebeld door een productiemaatschappij voor een TV programma van RTL. En ik werd gevraagd waarin wij ons onderscheiden.

Zette me aan het denken … wat is het dat ons uniek maakt? Anders dan de persoonlijke kleur van Joannie en mij, en onze onderlinge chemie? Wat maakt het Relatie Succes Programma anders?

Ik weet niet wat anderen doen. Wat ik wel weet is dat een groot deel van stellen met relatieproblemen die daar iets aan willen doen bij therapeuten in de gezondheidszorg terecht komen. Dat een groot deel, als ze al iets willen doen, kiezen voor “gratis”, verzekerde “zorg”.

Patronen doorbreken

Dat is een eerste iets waarin we ons onderscheiden. Wij bieden betaalde coaching. Wij verwachten dat mensen INVESTEREN in hun relatie. Wij bieden ook geen zorg. De stellen die wij begeleiden moeten (gaan) flink aan de bak … Ons programma is niet vrijblijvend – en er is geen ontkomen aan. Er is druk ingebouwd om ingesleten patronen te doorbreken. Om het nu echt anders te gaan DOEN.

Liefde is een werkwoord

En daarmee komen we bij een tweede aspect: wij gaan er niet van uit dat liefde VANZELF(sprekend) is. Dat je nu eenmaal iets voor iemand voelt of niet. Wij werken met mensen die voor hun partner KIEZEN. En die hun relatie werkend willen MAKEN. Die hun liefde willen CREËREN. Die bereid zijn om hun eigen “bullshit” onder ogen te zien en die willen veranderen.

Wij = JIJ + JIJ

Drie: we beginnen bij JOU, bij het individu. Een relatie is een verbinding tussen twee UNIEKE personen. Veel relaties gaan onderuit omdat de partners, of één van beiden, hun uniciteit inleveren. Veel relaties komen vast te zitten, omdat de partners te veel in elkaar verstrikt raken. Dus we beginnen met ONTVLECHTEN, met de partners juist eerst UIT elkaar halen. We beginnen er mee dat ELK de eigen verantwoordelijkheid neemt om de beste versie van zichzelf te worden, en die in de relatie in te brengen.
Pas daarna gaan we aan de slag om die unieke ingrediënten bij elkaar te brengen en een verbinding te creëren die dieper en rijker is dan ooit tevoren, en het individu in tact laat – laat floreren.

Op eigen benen staan

Nummer vier sluit daar bij aan: we zijn wars van Hollywood romantiek. Prinsen op het witte paard en zo. Rozengeur en maneschijn. “Ik zal jou gelukkig maken” onzin.
We gaan ervan uit dat het elks EIGEN verantwoordelijkheid is om te zorgen voor je eigen geluk. Voor je eigen gelukkig voelen. Dat twee mensen die de ander NIET verantwoordelijk maken voor hun eigen welbevinden, de beste basis hebben om een samen zijn te creëren wat aan dat geluk allen maar toevoegt.

Het gemak van thuis

Ons Relatie Succes Programma is volledig ONLINE. Tijdens onze sessies zijn de stellen gewoon thuis. Dat is dan vijf.

Jullie bepalen zelf de koers!

Zes: zoals elk persoon uniek is, is ook elk stel uniek. Onze coaching is daarom afgestemd op de situatie, behoefte, knelpunten, mogelijkheden en verlangens van het specifieke koppel. We hanteren geen voorgeschreven doelen, of vooropgezette ideeën hoe een “perfecte” relatie eruit ziet. Dat bepaalt het paar ZELF. We helpen elk stel HUN gedroomde relatie te realiseren. In hun tempo. Passend bij hun persoonlijke en relatie DNA.

Ons enthousiasme is aanstekelijk

En zeven – last but not least! – ons Relatie Succes Programma is bedoeld om er PLEZIER aan te beleven! We houden het LICHT. Wat we willen is dat het LEUK is om ons programma te doorlopen – waarmee het proces gelijk een voorbeeld en oefening is voor zoals de relatie zelf bedoeld is.

Van relatiedroom naar droomrelatie?

Nu kunnen wij veel over onszelf roepen … vorm vooral je eigen mening! Maak een afspraak voor een kosteloze Relatie Succes Sessie en ervaar zelf hoe het is om met ons te werken. We bespreken graag met je hoe je relatiedroom waar kan maken!

O, en nee, nu nog niet op TV … we wachten op een programma dat beter matcht! 😊


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Meer lezen

Ontvang onze wekelijkse
Relatie Succes Tips

>